keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kylpyhuoneen remontti

Näytti jo vähän siltä, että koko homma kaatuu jo ensimmäiseen kirjoitukseen. Jostain kumman syystä piti vaihtaa selainta, että tämä blogi toimisi. Noh, yritetään uudelleen.

Kylpyhuoneremontti alkaa huomenna, mutta emme ole tarpeeksi nopeasti osanneet päättää sopivaa allasta ja allaskaappia. Vaikean asiasta tekee se, että olisin halunnut vetimettömän kaapiston ja mielellään jonkin muun värisenä kuin valkoisena. Tämä siitä syystä, että koko kylpyhuoneesta tulee aika valkoinen. Harmaa väri olisi mielessä ja siihen sitten sellainen todella tyylikäs ja yksinkertainen allas. Allas onneksi sitten vihdoin löytyi, mutta siihen sopivan kohtuuhintaisen allaskaapin löytäminen onkin toinen juttu - ja että sen saisi jossain säädyllisessä ajassa. Tämän ehdolla olevan toimitus kestää monta viikkoa mikä tarkoittaa sitä, että remontin valmistuminen viivästyy. Näillä näkymin valmista pitäisi olla juuri ennen Joulua, mutta allaskaappi jäänee vielä asentamatta.

Valaisimet saimme hommattua joitakin päiviä sitten eli kristallia ja lediä on tulossa. Ohessa on kuvia valinnoista. Altaan kanssa tulee toisenlainen hana kuin kuvassa. Yritän jossain vaiheessa laittaa vielä lisää kuvia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti