lauantai 18. helmikuuta 2012

Kun yksi paikka saadaan remontoitua, toinen odottaa

Kylpyhuone on nyt valmis - sisustuksia myöten. Ehkä lisään sinne vielä yhden hyllyn, jonne saa kynttilöitä tai sitten orkidealle maljakon. Kun tämä on saatu tehtyä, alakerta suorastaan huutaa remonttia. Pitäisi alkaa miettimään, että mitä sille tehdään.

Alla kuva uudistetusta makuuhuoneestamme. Kuvan sänky on maalattu Tikkurilan harmaalla, seinäkoristeet ovat äitini tekemät, lamput ja sivupöydät on ostettu Ikeasta, päiväpeitto Iskusta ja tyynyt taitavat olla Pentikin ja Iskun mallistoista. Seinä on Tikkurilan mulperi maalilla maalattu kauttaaltaan, kun päätettiin, että makuuhuoneeseen ei tehosteseinää tule vaan yritämme rakentaa rauhallisen tunnelman tällä tavalla. Ihana karvainen matto on myös hankittu Iskusta. Kattolamppu on Kodin Anttilasta.

Sänky maalattiin siten, että se hiottiin kauttaaltaan, alle laitettiin valkoinen tartuntapinta maali ja päälle harmaa huonekalumaali. Vasta myöhemmin sain tietää, että tartuntapinta maalin voi myös sävyttää samalla värillä kuin varsinaisen maalin ja niinhän se kannattaisi tehdä! Muistaakseni pinnat maalattiin kahteen kertaan huonekalumaalilla, joten alakerran takkahuoneessa oli käynnissä maalaustyöt aika pitkän aikaa. Se oli vaivan väärti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti