tiistai 28. helmikuuta 2012

Remontoitu kylpyhuone - Narnia

Muutama lisäkuva uudesta remontoidusta kylpyhuoneestamme. Urakoitsija oli VE-Rakennus, joka on tehnyt meille lattiaremontin aiemmin. Olimme tyytyväisiä, joten palkkasimme heidät tekemään myös tämän kylpyhuoneen.

Kylpyhuone on yleiseltä väritykseltään ihan valkoinen. Minun mielestäni koko kylpyhuone näyttää Narnialta silloin, kun kylmän sävyiset led -valot laittaa päälle. Jos taas haluaa pehmeämpää valoa niin silloin voi käyttää kristallikruunua himmentimellä. Todella erilaista tunnelmaa saa aikaan valolla!


Yllä:
Tunnelmaa kynttilöillä. Kuvan peili sisustusliikkeestä Helsingistä. Valkoinen korkeakiilto allaskaappi Nixi kalusteiden Miranda mallistosta ja päällä Cubo allas. Käsienpesuaine purkki K-Rauta, pyyhkeet Stockmann ja sydän -kynttilätuikut Pentik. Kaikki muut kuvassa näkyvät kalusteet ja laatat Laattapiste Collection.


Yllä:
Näissä kelpaa pyyhkeiden roikkua. Laattapiste Collection.

Yllä:
Kuvan turkoosit pyyhkeet Stockmann ja kristallivalaisin Lamppukauppa. Led -valaisimet, 2 kpl Highlights, suihku on Hansgrohen kuten hanakin (Axor). Tässä vaiheessa vielä mietin, että ostanko valkoiset pyyhkeetkin, mutta päädyin kuitenkin turkoosiin. Voin myöhemmin hankkia ne valkoiset pyyhkeet ja silloin kaikki on taas valkoista!

Yllä:
Kylpyhuone oli aivan aluksi ihan valkoinen mattoa myöten lukuunottamatta kromin värisiä hanoja, suihkua, wc-paperitelinettä ja pyyhekoukkuja. WC-istuin on suomalaismuotoilija Antti Ylisassin suunnittelema Laufen Pro. Matto on Hemtexiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti