torstai 23. elokuuta 2012

Alakerran remontti on edennyt suunnitteluvaiheeseen

Alakerran remontin suunnittelu -ja budjetointivaihe on menossa. Päätimme, että uusimme alakerran laatat kokonaan: Eteiseen, aulaan, viinihuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan tulee uudet lattialaatat. Malli ja värikin on jo päätetty eteisen, aulan ja viinihuoneen osalta (kuva alla), mutta kylpyhuoneen materiaaleja mietimme vielä. Takkahuoneeseen tulee kaunis tiiliseinä (kuva alla), ja tilaa avartava kirkas lasiliukuovi. Olemme pyytäneet tarjouksia useista lasialan yrityksistä.

Kylpyhuoneeseen uusitaan käytännössä kaikki. Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen välinen seinä puretaan kokonaan, ja siitä saadaan yksi yhtenäinen tila. Tällä operaatiolla saamme sinne lisää tilaa säilytyskalusteille. Silmää hivelee kovasti Neljän Sepän tai Kvänumin kalusteet. Niistä pitänee pyytää tarjousta.

Makuuhuoneen vieressä oleva wc puretaan pois, ja makuuhuonetta jatketaan siihen tilaan. Toiminnot wc:stä siirtyvät kylpyhuoneeseen. Makuuhuoneeseen täytyy jatkaa olemassa olevaa parkettia sekä miettiä valaistus uudelleen. Ovia täytyy niin ikään uusia joka paikkaan. Toivomme, että remontti voisi alkaa jo lokakuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti