lauantai 22. syyskuuta 2012

Alakerran remontti, päivä 4

Pitää malttaa odottaa töiden etenemistä kokonainen viikonloppu. Sillä aikaa voi tietysti jo etukäteen fiilistellä kaikilla materiaaleilla mitä vaihdetaan. Heräsin jo aamulla klo. 7.30 katsomaan onko lasiovista tullut tarjousta, mutta ei ollut vaikka eilen jo luvattiin lähettää. Näistä on yritetty soitella jo K-Rautaan ja Netrautaan monta päivää, mutta oikeita henkilöitä on jostain syystä todella vaikea saada kiinni. Asiakaspalvelu kertoi ystävällisesti, että tällä hetkellä on menossa remontoinnissa "sesonki" eli ilmeisesti ihmiset haluavat uudistaa kotejaan syksyisin. Huomaan itsekin, että energiaa on enemmän syksyllä ja muistan miten ikävää oli tehdä remonttia talvella etenkin, kun meillä yhtiössä tehtiin samaan aikaan lämmitysjärjestelmään muutoksia. Nämä muutokset sitten johtivat siihen, että kun jotain meni pieleen niin me paleltiin täällä remontin keskellä 17 asteessa! Kävimme jopa ostamassa untuvatäkit, kun korjaus vain kesti ja kesti. No, se siitä....

Kuvassa jotain hankintoja, joista ehkä tärkein kylpyhuoneen kaunis luonnonkiveä oleva lattia (Laattapisteen Petra -mallisto):


Alla  vasemmalla Granan hana, joka tulee kylpyhuoneeseen, ja voi olla, että laitamme saman hanan myös yläkerran keittiöön. 

Kuvassa keskellä saunaratkaisu lasiovineen ja ikkunoineen on samanlainen kuin meillä tulee olemaan paitsi että meillä tuo on ikkuna on vasemmalla puolella. Harvian kiuas laitetaan saunaan, ja lauteet ja katto tulee olemaan tervaleppää. Valaistus saunaan on vielä vähän auki. Mielellään jotain tunnelmavalaistusta olisi kiva saada.
Ylläoleva Spot Highline (SAAS) LED -valosarja tulee korostamaan tiiliseinää. Näitä tilattiin 8 kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti