torstai 20. syyskuuta 2012

Alakerran remontti, päivä 2

Alakerran remontti alkoi sitten vihdoin viime keskiviikkona. Haasteita on ollut, mutta suurimmat haasteet ovat olleet isännöitsijän toiminnassa. Näistä ei enempää, vaan kuva kuvalta seuraamaan edistystä!

Ensin pari kuvaa Laattapisteeltä siitä miltä lopputuloksen pitäisi näyttää. Kuvista poiketen kalusteet tosiaan tilattiin Neljältä Sepältä Vaasasta (perinteinen mallisto) ja peilikin tulee olemaan koko seinän pituinen, että kaunis tiiliseinä näkyisi. Minusta tuo peiliseinä näyttäisi oudolta, jos peili ei olisi koko seinän mittainen. Yläkaappeja ei ole vaan sinne tulee kevyemmät hyllyt. Saunaan tulee karmiton lasiovi ja ikkuna, joka peilin lisäksi avartaa tilaa huomattavasti.

Tilasta on otettu pois väliseinä (kylpyhuone ja kodinhoitohuoneen välistä) sekä seinämä, joka oli tiiliseinän puolella, ihan keskellä! Tila avartui huomattavasti. Lattia tulee olemaan luonnonkiveä, joka on väriltään hiekka. Kuvassa aika huonosti tulee esille. Ovet (lasiovea lukuunottamatta) tulevat olemaan ihan perus sileää laakaovea. Tasoja pohditaan vielä, ehkä lämmin puu, lämpökäsitelty tammi voisi olla kiva?

Valaistus: Tiiliseinän yläpuolelle tulee led spotit (SAAS) yhteensä 8 kpl antamaan tunnelmaa ja korostamaan tiiliseinää. Peilin yläpuolelle on vielä valaistus auki, samoin peilin valinta on vielä mietinnässä. Yleisvaloksi tulee todennäköisesti spotteja.

Alla vielä ensimmäiset remonttikuvat, kun tila purettu auki.


                               Ensimmäinen purkupäivä 19.9.2012
  
Toinen purkupäivä 20.9.2012. Nyt saunan karmiton oviaukko on tehty, ja samoin ikkuna. Avartaa näkymää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti