perjantai 28. syyskuuta 2012

Alakerran remontti - päivä 10

Tänään tulivat Laattapisteeltä laatat ja ihanat tiilet kylpyhuoneen seiniin! Olin kotona ottamassa niitä vastaan ja pääsin heti tarkistamaan, että onko oikeat tavarat. Onneksi oli. Haasteelliseksi näyttää tulevan peilin yläpuolelle tuleva valaisin. Sitä ei enää ehdi laittamaan seinään, kun on jo vesieristeet paikallaan, joten se on laitettava kattoon. En meinaa löytää millään mitään muita vaihtoehtoja kuin jotain putkivalaisimia tai yli moderneja tylsiä vaihtoehtoja. IP21 luokituksella on haasteellista löytää mitään rustiikkia / tehdastyyliä, lasisista ihanuuksista puhumattakaan. Olen etsinyt myös ulkomaisilta sivuilta, että jos sattuisi löytymään ja enemmän siellä onkin vaihtoehtoja. Kumma, että kukaan ei tuo tuollaisia Suomeen! Vai tuoko? Olisipa kiva tietää.


Tässä Neljän Sepän kylpyhuoneen kalusteisin värikarttaa. Heiltä tulikin sitten ihan kunnon näytteet! Näillä kelpasi mallata kylppärissä juuri tulleen laatan ja tiilen kanssa. Valittiin näistä väreistä neljäs vasemmalla. Minusta se kävisi hyvin tuon tiilen kanssa.

Mistä tällaisen upean lampun saisi? Saako Suomesta mistään? Tällainen tiiliseinää vasten näyttää tosi kivalta.


Tässä alla toinen pari minkä ostaisin heti peilin yläpuolelle kaksin kappalein, jos vain saisi oikeilla IP-luokituksilla.


Kuvassa vaalea laatta valitun harmaan kaapiston värin kanssa sekä kaunis tiili. On kuulemma haasteellinen saumattava tämä tiili - ja isotöinen. Ensi viikolla senkin pitäisi kuitenkin olla jo seinässä - kuten kaikkien muidenkin laattojen! Päätettiin, että myös vaaleat laatat tehdään tiililadonnalla.


Nämä ihanuudet (näytteet) sain myöskin pari päivää sitten. Mielettömän upeita tapetteja. Ihanan rouheita! Minnehän tällaista laittaisi? Meidän eteinen ehkä kaipaisi jotain pientä piristystä, joten se pieni seinä voisi olla mukava päällystää tällaisella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti