keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Alakerran remontti, päivä 8

Remontti etenee kovaa vauhtia. Tänään kävi vesieristeiden tarkastaja klo. 11 ja totesi, että työt on tehty hyvin. Pääsimme taas jatkamaan töitä eteenpäin ja siitä olen ollut todella iloinen tänään. Pakko sanoa, että hyvää palvelua oli Talokonsulteilta, kun sain kyydinkin keskustasta asunnolleni! Kyydissä istuessa sainkin tietää monenlaista asiaa ja sain vielä päälle hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen.

Muutakin mukavaa on tapahtunut tänään eli olen saanut tilattua lasiovet saunaan ja jopa ihan edullisesti verrattuna moneen muuhun paikkaan. Lisäksi sain ystäväni Lontoosta tilaamaan sieltä meille lamput, jotka maksavat Suomessa 160 € kappale ja tuohon hintaan saan niitä 3 kpl Englannista!!! Harmittelin jo, että eivät toimita Suomeen, mutta ystävä auttoi tässä.

Taloon.com palveluun olen ollut tyytyväinen myös. Tavarat tulivat todella nopeasti ja olivat sitä mitä tilattiinkin. Seuraavaksi on vuorossa Laattapisteen toimitus perjantaina. Silloin pitäisi tulla laatat seiniin.

Tämä positiivisten asioiden haku johtuu siitä, että päivä oli muuten aivan kaaottinen. Menisi pitkään selittää tätä, mutta lyhyesti sanottuna epäpätevä isännöitsijä teetättää kaikenlaista ylimääräistä työtä ja kehtaa vielä veloittaa näistä selvityksien selvityksistä! Tänään hallituksen kanssa kuitenkin sovittiin, että työt jatkuvat isännöitsijästä riippumatta. Olen helpottunut.

Vesieristeet mitattiin tästä seinästä. Pala lähti tarkastajan mukaan.

 Lattiasta otettiin myös näytteet. Molemmat näytteet ylittivät säädetyt arvot.
 Lattiakaivo.
 Suihkun paikka.
 Sauna on saanut foliokuoren! Se on nyt entistä ehompi. Vanha päällys olikin jo kulunut ja reikäinen.
Lattia viinihuoneessa on myös niin ikään piikattu ja laatat saatu irti.
  
Wc puretaan pois, ja tilalle laajennetaan viereistä makuuhuonetta. Tämäkin työ on jo hyvässä vauhdissa!
 Wc:n purku on käynnissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti