keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Alakerran remontti - kylpyhuone, saunatilat, makuuhuone, eteinen VALMIS!

Alakerran remontti on nyt tänään VALMIS.  Alakerrassa on tehty mittava remontti poistamalla wc ja laajentamalla makuuhuone wc:n ja eteisen tilalle. Makuuhuoneen laajennus toi neliöitä lisää niin, että huoneen pinta-ala on noin 15m2.  Makuuhuoneen lisätilassa huoneen korkeus on eri kuin makuuhuoneessa ja mielestäni se antaa tilaan persoonallista ilmettä. Parketti on Romanoffin tammi pähkinävärjättyä lankkuparkettia ja seiniin laitettiin Tikkurilan Tunto hohkakivi maali. Verhot ovat Stocmannilla teetetyt valkoiset silkkiverhot ja verhotanko on Prisman valikoimista. Seinään valittiin More Than Words harmaa kimalletapetti, jota myy ainakin Kannelmäen Prisma. Huoneseen hankittiin Kodin 1 Paris kaappi ja kristallilamppu on niin ikään myös Kannelmäen Prismasta. Sisustus on vielä kesken, mutta sitä jatketaan pikku hiljaa.

Kylpyhuoneeseen valittiin Laattapisteen Petra luonnonkivi laatta sekä tiiliseinä. Valkoinen laatta on perusmallistoa, Laattapisteestä sekin. Upea peilin kehys ajopuuta, ja on hankittu Aada Sisustuksesta. Kaapistot ovat vaasalaisen Neljän Sepän mittatilaustyönä tekemät. Pyyhekoukut ja hylly ovat Ikeasta. Lasiovi ja ikkuna saunaan hankittiin Net Raudasta, joka oli hinnaltaan edullisin verrattuna pääkaupunkiseudun lasiliikkeisiin tai saunatoimittajiin. Saunan lauteet tehtiin paikan päällä ja käytimme puuna tervaleppää. Harvian kiuas oli edullisin taloon.com verkkokaupasta, kuten myös SAAS:in led valaisimet tiilisenän yläpuolella. Riippuvalaisimet tilaan hankittiin Sellosta Punainen rusetti sisustusliikkeestä ja Vancouverin lasiset uppovalaisimet tilattiin huomattavasti edullisemmin Englannista. Saunan led valaisimet on K-Raudasta. 


Viinihuoneen ja eteisen lattialaatta Ardenne hankittiin Laattapisteeltä. Se vasta onkin kaunis! Viinihuoneen tiiliseinä on samaa kuin kylpyhuoneessa ja seinän väri sama Tikkurilan Tunto hohkakivi kuin makuuhuoneessa. 
Eteiseen hankittiin valaisimet Prismasta. Pohdinnassa on jollain aikavälillä näiden vaihtaminen, jahka sopivat löytyy. Mieluilen kristallia tai vastaavaa, mutta noin isolla aukolla, että se peittäisi ruman aukon katossa edellisen valaisimen jäljiltä, oli vaikea löytää. Eteinen maalattiin yläkerrassakin käytetyllä Tikkurilan Ajopuu maalilla, ja pieni eteinen Muskoviitti sävyllä. Eteinen on vielä sisustamatta, mutta lipasto ja puolipöytä olisi vielä ostostlistalla, sekä portaiden alle joku penkki, jonka alla on säilytystilaa. Eteiseen tarvitaan myös lisäksi jokin peili.
 
Työn on toteuttanut VE-Rakennus, jonka sivuilla voi käydä katsomassa muita töitä. Me olemme olleet tyytyväisiä tehtyyn työhön:

http://www.verakennus.com/compdetail.php?hid=156&us=1&tplid=9&lang=fi&cook_land=37

ENNEN JA JÄLKEEN KUVIA MYÖHEMMIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti