sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Alakerran remontti - päivä 53

Päivät menee nopeasti töissä ja illat vieläkin rautakaupoilla juostessa. Viikolla olemme käyneet vaihtamassa saunavalojen ledejä, kun ovat olleet pakkauksessa rikki. Oli vähän nihkeätä tuo vaihtaminen K-Raudassa, koska ledit oli ostettu syyskuussa. Noh, mistä sitä voi tietää onko hajalla ennen kuin remontti on siinä vaiheessa, että voi kyseiset valot asentaa? Onneton kotalo, mutta sen vaihtamamme rikkinäisen ledin tilalle saimme uuden rikkinäisen ledin eli samasta asiasta joudumme juoksemaan K-Rautaan vielä uudelleen ensi viikolla. 

Tällä viikolla saunan valmistuminen on edennyt ja lauteet ovat melkein paikallaan. Tiiliseinä viinihuoneessa on myös valmis saumauksineen. Se on hieno! Maalasimme viikonloppuna sekä takkahuoneesta sen viimeisen maalaamattoman seinän, että alakerran seiniä. Tänään olemme yrittäneet siivota portaiden alta tavaraa uuteen isoon makuuhuoneeseen, ja olen pohtinut sisustusratkaisuja alakertaan. Käy ihan työstä! Makuuhuoneen tapetointi on vielä edessä. Ei mikään pieni homma tapetoida melkein 5 metriä seinää. Ainakin näin amatöörille iso työ.

Viikolla ostin K-Raudasta 5€ alennushyllystä tällaista hienoa Eco Woodin tapettia. Vaikka se ei tule seinään niin ostin sen ihan siksi, että se oli hieno ja siksi, että saan vaikka hienot taulut näistä! Ruudulla tuo väri on taas erikoisen sininen, kun luonnossa se on kaunis vaaleansininen.

Tästä nuorille tarkoitetusta tapettimallistosta More Than Words me valittiin makuuhuoneeseen ylhäältä neljäs, jossa on upea "bling blingiä". Harmi, kun se ei näy kuvassa. Näitä tapetteja jälleenmyy Prisma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti