maanantai 8. lokakuuta 2012

Alakerran remontti - päivä 20

Viikonlopun ohjelmassa oli onneksi paljon muuta kuin remonttia, mutta kävimme silti sunnuntaina hakemassa viinihuoneen maalin. Toivottavasti tämä Tikkurilan H487 Hohkakivi sopii hyvin tiilen värin kanssa. Kohtahan se nähdään sillä tänään vedetään ensimmäinen kerros maalia pintaan. Väri on asteen vaaleampi kuin kylpyhuoneeseen tulevat kaapit, jotka ovat väriä J487 Dolomiitti.

Huomenna tulevat Laattapisteen luonnonkivi Petra laatat, ja on niitä odotettukin. Olen kotona päivystämässä etätöissä ja tarkastamassa, että saan varmasti oikeat laatat. Laattapisteen toimitukset ovat tähän mennessä aina pitäneet sekä tavaran, koon, määrän ja aikataulun mukaisesti, mutta parasta aina varmistaa.

Vaatekaappeja olen etsiskellyt. Kodin Anttilassa olisi tällainen, jota täytyy käydä katsomassa. On lähellä sitä tyyliä mitä etsitäänkin. Toinen vaihtoehto on työllistää äidin siskon mies entisestään, ja pyytää tekemään mittatilauksena sopiva vaatekaappi (ja samoin viinihuoneen hyllyt). Jos tämäkin kaappi on mallia ovet heiluu, venyy ja paukkuu kuin lastulevy niin sitten täytyy harkita uudelleen.

Kodin Anttila: Paris vaatekaappi

Tikkurila Tunto: Dolomiitti
 Tikkurila Tunto: Hohkakivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti