lauantai 20. lokakuuta 2012

Alakerran remontti - päivä 32

Viikonloppuna haimme Vaasasta Neljän Sepän tekemät kylpyhuoneen kalusteet. Ystävällinen henkilökunta auttoi meitä saamaan kalusteet autoon ja näin pääsimme lauantaina aamupäivästä lähtemään takaisin Espoota kohti. Olin työmatkalla Vaasassa torstain ja perjantain, joten odotin innolla, että miten työt ovat täällä edenneet - ja hyvinhän ne! 

Alakerran makuuhuoneen laajennus näyttää hyvältä.  Seinät ja katot on maalattu, parketti on lattiassa ja ovi on paikallaan. Eteiseen on laitettu osa laatoista. Ne näyttävät myös niin ikään todella upeilta. Laattapisteen Ardenne 60x60 oli enemmän kuin osasin edes toivoa.

Muutama kuva töiden etenemisestä. Harmi, kun kylpyhuoneen kaapeista ei saa vielä kunnolla kuvia, kun ne ovat nyt säilössä makuuhuoneessa kaappipuoli seinää vasten.


Kuvassa eteisen lattia. Nuo peilikaapit lähtevät myös, ja tilalle tulevat tanko ja verhot. Ideointi on edelleen työn alla. Oviaukosta otettiin myös pois pariovi, ja tämä antaa todella paljon lisätilaa. Ovea tähän ei enää tule lainkaan.

Katto on ihanan sileä! Se kamala röpelöinen kipsomaatti katto on tiessään.

Eteisen lattia Heritage Ardenne 60x60 Laattapisteeltä.

Makuuhuoneeseen on saatu parketit paikalleen. Parketti on Romanoffin pähkinä lankkuparketti. Seinistä lähti myös pois lasikuitutapetti - jee!

Katto on mielestäni onnistunut hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti