tiistai 9. lokakuuta 2012

Alakerran remontti - päivä 21

Vesieriste laitettiin tänään vielä yhden kerran kylpyhuoneen lattiaan, koska lattialaattojen puuttuessa aiemmin, laatoitettiin siinä välissä seinät valmiiksi. Tänään saapuivat myös Laattapisteeltä laatat, ja olipa mukava rupatella Kiitolinjan laattoja tuoneen puheliaan naispuolisen henkilön kanssa remonteista yleisesti ja vähän asian sivustakin. Reipasta palvelua!

Petra luonnonkivi lattialaatta on KAUNIS kertakaikkiaan. Pinta on ihanan sileaä ja eläväinen eli tuossa määrässä laattaa on jo monenmoista eri sävyä ja kuviota.  Tämän kuvan nappasin meille tulleesta erästä.Remontti jatkui tänään vielä kertaalleen lattian vesieristämisellä. Huomenna saadaan laatat paikoilleen lattiaan.

Remontin aikataulusta yleisesti:
Tällä viikolla saadaan suurilta osin kylpyhuone valmiiksi kaapistoja ja lasiovia lukuunottamatta. Ensi viikolla maanantaina alkaa makuuhuoneen laajennus niin, että mh:n viereinen wc poistetaan käytöstä. Wc:n purkutyöt on jo tehty, mutta työt jatkuu mm. makuuhuoneen ja wc:n seinän poistamisella, makuuhuoneen seinien ja katon tasoittamisella sekä sähkötöiden tekemisellä. Myös parkettia pitää laajentaa makuuhuoneesta entiseen wc:hen. Ensi viikolla niin ikään aloitetaan laatoittamaan myös meidän eteinen ja aula uusilla kauniilla Heritage 60x60 laatoilla. Laitan heti kuvia, kun laattoja on lattiassa! Urakkaa tulee meillekin, kun täytyy keksiä, että minne makuuhuoneen huonekalut laitetaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti