keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Alakerran remontti - päivä 29

Tänään saatiin seinää ja uutta kattoa paikalleen, kittaukset seiniin sekä pohjamaalit seiniin ja kattoon. Uppovalaisinten paikkoja mittailtiin laajennetun huoneen kattoon ja yksi uusi sähköpistorasiakin löysi paikkansa. Koska wc:n katto on makuuhuoneen kattoa matalammalla tasolla, laitettiin katon rajaan "palkki". Minusta se näyttää persoonalliselta. Kaksi muuta asiaa sen sijaan huolestuttaa: Miten ihmeessä piilotetaan kätevästi lattialammityksen termostaatti (joka on kuvissa keskellä lattiaa törröttämässä, eikä piuhat riitä kovin pitkälle) ja miltä mahtaa näyttää jalkalista keskellä huonetta? Jatkamme tilaan samaa Romanoffin lautaparkettia mitä meillä on siellä jo ennestään ja siitä jää tietysti rako, joka pitää listalla piilottaa. Toivotaan, että siitäkin tulee siisti. Sitten joskus, kun parketti vaihtuu, pääsemme myös tuosta listasta eroon.

Eilen käytiin taas rautakauppa kierroksella. Tällä kertaa etsimme huoneeseen listaa, valaisimia ja kaikkea pientä sälää kuten valaisimen katkaisijoita. Haasteeksi tuli heti se, että Bauhausin valikoimasta on poistunut se malli mitä viime vuonna laitoimme yläkerran kylpyhuoneeseen. Tänään täytyy taas juosta kierros eri kaupoissa etsimässä, jos jostain muualta löytyisi samanlaista. Hassua, jos yläkerrassa on erilaiset katkaisimet kuin alakerrassa.

Tällaiset halogeeni valaisimet löysimme Bauhausin valikoimista. Jos olisi ollut aikaa odottaa K-raudan tilausvalikoimasta 2-3 viikkoa niin olisimme saaneet nämä 5 eur halvemmalla kappale. Näitä tulee uuteen kattoon 3 kpl.

Nordesign Victoria valaisinRemontti on edennyt katon ja seinien rakentamisella, seinäpintojen kittauksella sekä pohjamaalaamisella. Myös kattoon tuleva korkeuserojen takia tehty palkki on selkeästi näkyvissä. 


Tässähän on sitä paljon puhuttua teollista lookia. Pitäisikö jättää näin? Kuvassa myös ikävällä tavalla keskeltä lattia törröttävä lattialämmityksen termostaatti. Mitä tuolle keksii?
 

Kuva huoneen sisältä laajennuksesta, sekä toinen kuva alla olemassa olevasta makuuhuoneesta. Katon eri korkeuden huomaa tästä selvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti