torstai 25. lokakuuta 2012

Alakerran remontti - päivä 37

Eilen ei tapahtunut yhtään mitään. Urakoitsija oli toisella työmaalla ja minä tyytyväisenä laiskottelin enkä uhrannut koko remontille ajatustakaan. Joskus täytyy huilata. Tänään huomattiin, että eteiseen ostetut uudet valaisimet ovat liian pienet peittämään aukkoa joka jää edellisestä valaisimesta. Täytyy löytää kaksi samanlaista valaisinta eikä se ole helppo homma, kun noita kivoja on tosi vähän. Kodin Anttilassa on valaisin ale -30% perjantaina ja huonekaluista -30% lauantaina, joten tarkoittanee, että suuntaamme sinne. Tarvitsemme myös uuden vaatekaapin, joten ehkä sieltä jotain löytyy. Harmi, kun en huomannut mattojenkin olevan alennuksessa keskiviikkona!

Tänään remontti on edennyt niin, että parkettia on jatkettu siihen kohtaan lattiaa mistä kaappi aiemmin hajosi. Huoneen seinät on kitattu myös entisen kaapin kohdalta seinää sekä tasoitettu kattoa. Listat on laitettu koko huoneeseen. Huomenna saadaankin koko huone valmiiksi! Meidän pitäisi itse saada seinät joko maalattua tai tapetoitua viikonloppuna, ja saapa nähdä miten haastellinen projekti siitä tulee. Vielä ei ole löydetty edes tapetteja, tai on yksi, mutta sitä ei ole saatavilla kuin vasta 5-päivän kuluttua tilauksesta eikä vielä ole päätetty, että mitä tapettia sille kaveriksi. Kunpa ehtisi miettiä näitä kaikkia!

3 kpl Nordesign halogeeni valaisimia on nyt katossa. Polttimot ovat vähintäänkin merkilliset sillä kun valo on päällä, niistä heijastuu lilan värinen rengas valaisimen ympärille. Täytynee käydä vaihtamassa polttimot?

Makuuhuone suureni ja on valoisampi. Huomenna työt jatkuu. Hieno uusi kristallikruunu valaisin on vielä suojapaperin peitossa.

Nämä kaksi K-Raudan tapettia olisivat mielestäni kivat, mutta huoneen haltija ei innostunut näistä!


Tässä tuo makuuhuoneen Taxinge kristallivalaisin, joka on suojattu maalin roiskeilta. Vieressä matto Askosta, jonka ajattelin hakea tälle lampulle seuraksi. Matto on tarjouksessa 199 euron hintaan (ovh melkein 400 eur).
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti